RAAJA – Hyvinvoinnin Kulttuuria

Työhyvinvointi

Toiminnalliset työpajat virkistyspäivään - Draamamenetelmät ammatillisen kasvun tukena -Luovan kirjoittamisen työpajat - Kehofulness- lempeää kehonhuoltoa

VOIMAVIRTAA – virkistystoiminta

Oletko oman elämäsi Picasso tai työporukkasi paras delfiininkouluttaja?
Kuinka sujuu kommunikointi kollegan kanssa ilman sanoja?
Tai mitä jos joudut luottamaan omaan työkaveriin täysin sokkona?
Varoitus!
Ohjelma saattaa aiheuttaa naururyppyjä ja rennompaa työilmapiiriä!

Rennon yhdessä tekemisen ja hauskanpidon kautta kohti parempaa työhyvinvointia, työilmapiiriä ja jaksamista. Tilaa työporukallesi energisoiva kokonaisuus, jossa luovaa heittäytymistä ja ryhmätyötaitoja kehittävät hauskat harjoitteet ja tehtävät antavat uutta näkökulmaa yhdessä tekemiseen sekä kehittävät vuorovaikutustaitoja ja luovaa ongelmanratkaisukykyä!

Pyydä tarjous ja suunnitellaan yhdessä minkälainen ohjelma sopii teidän porukalle!
Työpajan hinnat alk. 195 € (+ alv 24%).
Lopullinen hinta määräytyy mm. työpajan keston ja osallistujien määrän mukaan.

Ota yhteyttä: niina@raaja.fi

A JOB WELL DONE

A job well done - Ammattitaidon asenne koulutukset ja työpajat

Vahvista ammatti-identiteettiä – Paranna asiakaspalvelua – Kehitä työyhteisöllisyyttä

Koulutus takaa päivitetyt valmiudet ammatillisten haasteiden kohtaamiseen sekä uutta näkökulmaa työntekoon. Käytännönläheisissä koulutuksissa voidaan keskittyä esimerkiksi
asiakaspalvelutilanteiden kehittämiseen, työyhteisön ryhmädynamiikan ja vuorovaikutuksen parantamiseen tai uudenlaisten työtapojen ideointiin.

Kurssi voi olla itsenäinen työpaja tai osana henkilökunnan tai opiskelijoiden omaa koulutusta.
Kurssilla keskitytään yhteisön tärkeiden asioiden käsittelyyn toiminnallisesta ja luovasta näkökulmasta. Menetelminä toimii erilaiset draamalähtöiset harjoitteet sekä ryhmä- ja vuorovaikutustaitoja kehittävät hauskat ryhmätehtävät. Ammattitaitoa kehittävät kurssit perustuvat yhdessä jaettuun kokemukseen, osallisuuteen ja keskusteluun. Käytännönläheinen työtapa osallistaa kaikki mukaan ja jokaisen kokemusta jakamalla saadaan koulutuksen hyöty moninkertaiseksi.

Koulutuksemme räätälöidään yksilöllisesti palvelemaan teille tärkeitä aihealueita ja soveltuu kaikille aloille ja yhteisöille!
Ammattitaidon asennekurssi – koulutukset ja työpajat hinnat alk. 345€ (+alv 24%)

Ota yhteyttä: niina@raaja.fi

I Love My Job - Työhyvinvointia hieronnasta

Miltä kuulostaisi rentouttava hetki koko työporukalle? Hieronta on loistava tapa edistää työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Hieronta lievittää stressiä ja väsymystä, sekä poistaa lihaskireyksiä ja -jännityksiä. 

Hieronta tapahtuu yrityksen omissa tiloissa tai muussa valitussa paikassa työ- tai virkistyspäivän aikana. Hierontapaikaksi tarvitaan vain rauhallinen huone tai muu tila, jossa hieronta toteutetaan rentouttavaa musiikkia kuunnellen. 

Hierontahoidon aikana voit antaa sekä mielen että kehon hengähtää.

Pyydä tarjous yrityskäynneistä tai virkistyspalvelusta. Kysy myös ryhmäalennusta omalle porukalle!
Ota yhteyttä niina@raaja.fi

Kehofulness- tunti

Kehofulness on rauhallista ja rentouttavaa kehonhuoltoa, jossa keskitymme tekemään venyttäviä,  kehoa aukaisevia ja lihasjännityksiä lievittäviä liikkeitä. Ohjatut liikkeet ovat tasoltaan helppoja mutta tehokkaita, ja rentouttavat niin kehoa kuin mieltä. Tunti soveltuu varmasti kaikentasoisille liikkujille. Tunti koostuu rentouttavista hengitysharjoituksista, kehoa huoltavista liikkeistä ja venytyksistä, ja lopuksi rauhoitumme loppurentoutukseen. Kehofulness – tunnit ohjataan teidän tiloissanne.

Pyydä tarjous Kehofulness-tunnista!
Ota yhteyttä niina@raaja.fi

VOIMAA SANOISTA - kirjoitustyöpaja

Uusi läsnäoloa ja itsetuntemusta herättävä kirjoittamisen työpaja!

Etsitkö omalle porukalle luovaa ja rentoa toimintaa? Tämä kirjoitustyöpaja soveltuu ihan jokaiselle kirjoitustaitoon katsomatta!
Tavoitteena on löytää kirjoittamisen kautta läsnäoloa, luovuutta ja iloa. Yhteinen kirjoituspaja antaa mahdollisuuden viettää rentouttava ja luova hetki sanojen parissa. Työpajan aikana teemme lyhyitä kirjoitusharjoituksia vapaana ennakko-odotuksista ja suorituspaineesta. Keskitymme kuuntelemaan omaa sisäistä ääntä ja ilmaisemaan ajatuksia luovan kirjoittamisen avulla.

Kurssilla emme kiinnitä huomiota kielelliseen tai kirjalliseen ilmaisuun, tärkeintä on omien ajatusten ja tunteiden sanoittaminen. Kirjoitukset voivat olla vapaata tajunnanvirtaa, runoutta tai omia lyhyitä tarinoita. Jokainen kirjoittaa vain omaksi iloksi, eikä tekstejä arvostella tai tarvitse jakaa muille. Tämä ajatuksia herättävä ja hauska työpaja soveltuu niin työporukoille tai vaikka harrasteryhmälle.
Ota yhteyttä ja kysy lisää kirjoitustyöpajoista.
Työpajat ohjaa luovaan kirjoittamiseen ja kirjallisuusterapiaan erikoistunut Niina Aho.
Lisätietoa työpajoista ja tarjouspyynnöt: niina@raaja.fi