RAAJA – Hyvinvoinnin Kulttuuria

Työhyvinvointi

Toiminnalliset työpajat virkistystoimintaan - Hieronnasta hyvinvointia - Draamamenetelmät ammatillisen kasvun tukena - Kehofulness- lempeää kehonhuoltoa

Voimavirta – virkistystoiminta

Oletko oman elämäsi Picasso tai työporukkasi paras delfiininkouluttaja?
Kuinka sujuu kommunikointi kollegan kanssa ilman sanoja?
Tai mitä jos joudut luottamaan omaan työkaveriin täysin sokkona?
Varoitus!
Ohjelma saattaa aiheuttaa naururyppyjä ja rennompaa työilmapiiriä!

Rennon yhdessä tekemisen ja hauskanpidon kautta kohti parempaa työhyvinvointia, työilmapiiriä ja jaksamista. Tilaa työporukallesi energisoiva kokonaisuus, jossa luovaa heittäytymistä ja ryhmätyötaitoja kehittävät hauskat harjoitteet ja tehtävät antavat uutta näkökulmaa yhdessä tekemiseen sekä kehittävät vuorovaikutustaitoja ja luovaa ongelmanratkaisukykyä!

Pyydä tarjous ja suunnitellaan yhdessä minkälainen ohjelma sopii teidän porukalle!
Työpajan hinnat alk. 165 € (+ alv 24%).
Lopullinen hinta määräytyy työpajan keston ja osallistujien määrän mukaan.

A JOB WELL DONE

A job well done - Ammattitaidon asenne koulutukset ja työpajat

Vahvista ammatti-identiteettiä – Paranna asiakaspalvelua – Kehitä työyhteisöllisyyttä

Koulutus takaa päivitetyt valmiudet ammatillisten haasteiden kohtaamiseen sekä uutta näkökulmaa työntekoon. Käytännönläheisissä koulutuksissa voidaan keskittyä esimerkiksi
asiakaspalvelutilanteiden kehittämiseen, työyhteisön ryhmädynamiikan ja vuorovaikutuksen parantamiseen tai uudenlaisten työtapojen ideointiin.

Kurssi voi olla itsenäinen työpaja tai osana henkilökunnan tai opiskelijoiden omaa koulutusta.
Kurssilla keskitytään yhteisön tärkeiden asioiden käsittelyyn toiminnallisesta ja luovasta näkökulmasta. Menetelminä toimii erilaiset draamalähtöiset harjoitteet sekä ryhmä- ja vuorovaikutustaitoja kehittävät hauskat ryhmätehtävät. Ammattitaitoa kehittävät kurssit perustuvat yhdessä jaettuun kokemukseen, osallisuuteen ja keskusteluun. Käytännönläheinen työtapa osallistaa kaikki mukaan ja jokaisen kokemusta jakamalla saadaan koulutuksen hyöty moninkertaiseksi.

Koulutuksemme räätälöidään yksilöllisesti palvelemaan teille tärkeitä aihealueita ja soveltuu kaikille aloille ja yhteisöille!
Ammattitaidon asennekurssi – koulutukset ja työpajat hinnat alk. 245€ (+alv 24%)

I Love My Job - Työhyvinvointia hieronnasta

Miltä kuulostaisi rentouttava hetki koko työporukalle? Hieronta on loistava tapa edistää työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Hieronta lievittää stressiä ja väsymystä, sekä poistaa lihaskireyksiä ja -jännityksiä. 

Hieronta tapahtuu yrityksen omissa tiloissa tai muussa valitussa paikassa työ- tai virkistyspäivän aikana. Hierontapaikaksi tarvitaan vain rauhallinen huone tai muu tila, jossa hieronta toteutetaan rentouttavaa musiikkia kuunnellen. 

Hierontahoidon aikana voit antaa sekä mielen että kehon hengähtää.

Pyydä tarjous yrityskäynneistä tai virkistyspalvelusta. Kysy myös ryhmäalennusta omalle porukalle!

Kehofulness- tunti

Kehofulness on rauhallista ja rentouttavaa kehonhuoltoa, jossa keskitymme tekemään venyttäviä,  kehoa aukaisevia ja lihasjännityksiä lievittäviä liikkeitä. Ohjatut liikkeet ovat tasoltaan helppoja mutta tehokkaita, ja rentouttavat niin kehoa kuin mieltä. Tunti soveltuu varmasti kaikentasoisille liikkujille. Tunti koostuu rentouttavista hengitysharjoituksista, kehoa huoltavista liikkeistä ja venytyksistä, ja lopuksi rauhoitumme loppurentoutukseen. 

Pyydä tarjous Kehofulness-tunnista!

VOIMAA SANOISTA - kirjoituskurssi

Uusi läsnäoloa ja itsetuntemusta herättävä kirjoituskurssi kutsuu mukaan!

Tavoitteena on löytää kirjoittamisen kautta läsnäoloa, luovuutta, eheyttä ja iloa. Viikoittainen kirjoitushetki antaa mahdollisuuden viettää rentouttava ja luova hetki sanojen parissa

Kurssilla kirjoitamme vapaana ennakko-odotuksista ja vain itseämme varten. Emme kiinnitä huomiota kielelliseen tai kirjalliseen ilmaisuun, tärkeintä on omien ajatusten ja tunteiden sanoittaminen.

Tunnin aikana teemme lyhyitä kirjoitusharjoituksia, jotka ruokkivat luovuutta ja herättävät kuulemaan omaa sisäistä ääntä. Kirjoitukset voivat olla vapaata tajunnanvirtaa, runoutta tai omia lyhyitä tarinoita.

Jokainen kirjoittaa vain omaksi iloksi, eikä tekstejä arvostella tai tarvitse jakaa muille.


Kirjoitamme yhdessä etäyhteyden välityksellä sunnuntaisin klo 12-13.
Voit myös katsoa videotallenteen tunnista ja kirjoittaa kun haluat.
Neljä kirjoitushetkeä 31.05.-28.06. (Ei juhannuksena)
Kurssin hinta 25€

Voit suorittaa myös koko tunnin omaan tahtiin videotallenteiden kautta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset
vapaatsanat@gmail.com