RAAJA – Hyvinvoinnin Kulttuuria

Get your act together - yläkroppa kuntoon

Hieronnassa keskitytään erityisesti niska- ja hartiaseudun kireyksien ja kipujen lievittämiseen. Hieronta rentouttaa, auttaa palautumaan sekä tehostaa aineenvaihduntaa.
Massage for the upper body.

Go away migraine - päänsärky pois

Stressi, väsymys ja niska-hartiaseudun kireydet voivat altistaa päänsärylle. Kipua ehkäisevä hieronta rentouttaa kireitä lihaksia ja keskittyy myös pään sekä kasvolihasten rentouttamiseen. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä myös purentalihasten hieronta.

Drop Dead Legs - alaselkä ja jalat vetreäksi

Hoito auttaa alaselän, lantion ja jalkojen lihasten kireyksiin ja kipuun. Hieronta rentouttaa, auttaa palautumaan sekä tehostaa aineenvaihduntaa.

From head to toe - Kokovartalon käsittely

Pitkän ja rentouttavan hieronnan aikana käydään tarpeen mukaan läpi koko vartaloa päästä varpaisiin sekä keskitytään rauhassa kehon kipukohtiin. Perusteellinen käsittely rentouttaa kehon sekä mielen. Hoitoaikaa valitessa huomioi oman kehosi tarpeet. Yleiset hoitoalueet ovat niska-hartiaseutu, selkä, kädet sekä jalat. Hieronnan saa myös yhdistelmähoitona kuumakivihieronnan kanssa, jolloin hoidossa yhdistetään klassista hierontaa ja kuumakivihierontaa. Todella tehokas ja renotuttava hoito!
90min 69€ · 120min 88€ · Yhdistelmähoidot 90min 85€ · 2h 95€

Purentalihashieronta (bruksismi)

Jos puret tai narskutat hampaitasi, todennäköisesti tunnet sen myös kipuna ja jumeina niskassa, hartioissa, kasvoissa tai pääkipuna. Kasvojen purentalihaskäsittely osana hierontaa rentouttaa väsyneitä ja kireitä lihaksia sekä ehkäisee kipua. Hoidon yhteydessä voidaan hieroa purentalihakset myös suun sisäpuolelta, jolloin käsittely on tehokkaampaa.

Improve your voice - Äänihieronta

Äänen tuottamiseen ja hengitykseen osallistuvien lihasten rentouttava hieronta. Ehkäisee äänihäiriöitä, poistaa purentalihasten ja kasvojen jännityksiä ja kipua, sekä helpottaa hengittämistä. Sopii erityisesti laulajille, näyttelijöille, sekä muille paljon ääntään käyttäville.

Hot Stone Best Stone - Kuumakivihieronta

Syvärentouttava ja aineenvaihduntaa parantava hieronta. Lämmitettyjen basalttikivien lämpö vaikuttaa syvälle lihakseen ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Kuumakivihieronnalla on myös monta terveyttä edistävää vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Erinomainen lahjaidea! Hieronnan saa myös yhdistelmähoitona klassisen hieronnan kanssa, joilloin hoidossa yhdistetään kuumakivihierontaa ja perinteistä klassista hierontaa.

IMUKUPPIHIERONTA - GET THE JUICES FLOWING

Imukuppihieronta lieventää lihaskireyksiä, poistaa kuona-aineita ja turvotusta sekä hoitaa lihaskipuja. Silikonisia imukuppeja liu’utetaan iholla, jolloin alipaine saa kudosten aineenvaihdunnan vilkastumaan. Ihoon ei tehdä haavoja. Imukuppitekniikalla voidaan hoitaa samoja asioita, kuin hieronnalla tai hyödyntää osana klassista hierontaa. Imukuppikäsittelyllä voidaan hoitaa myös selluliittia, eli aineenvaihdunnan hidastumisesta johtuvia rasvakertymiä. Selluliitin hoidossa parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisellä käsittelyllä. Imukuppikäsittelyn jälkeen keho tuntuu rentoutuneelta ja lämpimältä.

Harder, Better, Faster, Stronger - Urheilijan suorituskyky ja palautuminen

Aktiiviurheilijoille ja kilpailijoille lihaskuntoa parantava, huoltava ja aktivoiva/palauttava lihashuoltopalvelu. Hieronnassa huomioidaan lajikohtaiset vaatimukset ja keskitytään näihin ongelmakohtiin.

I love my job – työhyvinvointia hieronnasta

Kutsu minut hieromaan työporukka kuntoon! Hieronta tapahtuu yrityksen omissa tiloissa työpäivän aikana. Virkistävä ja palauttava hieronta parantaa työtehoa ja työssä jaksamista sekä edistää omatoimista kehonhuoltoa. Hieronnat voidaan toteuttaa myös hierontastudiolla.

Home is where the massage is - Kotikäynnit

Aina ei ole mahdollista tulla studiolle hierontaan - silloin hieronta tulee asiakkaan luokse. Sovi kotikäynneistä ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kotikäynnin hinta lisätään hierontahoidon hintaan.

Lahjakortit / Gift cards for massages

Lahjakortti hierontaan on mainio lahjaidea ja välittävä tapa muistaa läheisiä. Lahjakortin voit ostaa kätevästi nettikaupasta (linkki alla) tai noutamalla studiolta. Sovi lahjakortin noutamisesta ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä lukien.

Mitä on klassinen hieronta?

Klassinen hieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jolla pyritään laukaisemaan lihaskireyksiä ja -jännityksiä. Hieronta tehostaa lihasten ja kehon aineenvaihduntaa ja laukaisee lihasjännitystä sekä lievittää kipua. Hieronta edistää myös nivelten ja koko kehon liikkuvuutta. 

Hieronta vaikuttaa aina kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen että henkiseen terveyteen, ja hierontahoidossa onkin suositeltavaa käydä säännöllisesi tasapainoisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. 

Hieronnalla  terveysvaikutuksia

  • vähentää lihasten jännityksestä aiheutuvaa kipua ja särkyä
  • auttaa palautumaan fyysisen tai yksipuolisen työn aiheuttamasta rasituksesta
  • lihasten elastisuus, venyvyys ja aineenvaihdunta paranee
  • ehkäisee rasitusvammojen syntymistä
  • rentouttaa ja rauhoittaa sekä fyysisesti että psyykkisesti
  • poistaa turvotusta ja parantaa verenkiertoa esimerkiksi jaloista
  • lisää nivelten liikkuvuutta
  • edistää palautumista urheilusuorituksista ja auttaa vammojen parantumista

Hierontahoitojen tukena voidaan käyttää lämpö- ja kylmähoitoja, venytyksiä sekä kinesioteippausta.

Nimikesuojattu koulutettu hieroja on Valviran rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattilainen.

Hierontastudio sijaitsee Oulun keskustassa; Nummikatu 34 3krs, 90100 Oulu (katso kartta). Varaa aika helposti nettiajanvarauksella. 

Saavuthan varattuun hierontaan n. 5 min ennen varattua aikaa.

Tietosuojaseloste

Hierontastudio palvelee ma-su klo 8-21.
Katso vapaat hieronta-ajat ajanvarauskalenterista
tai ottamalla yhteyttä!